Wat is Joomla!

Joomla! is één van de meest krachtigste Open Source Content Management Systemen die beschikbaar is op de huidige markt. Het wordt over de hele wereld gebruikt voor allerlei doeleinden, van eenvoudige websites tot complexe bedrijfsapplicaties.

Joomla! is helder, consistent en overzichtelijk voor de eindgebruiker. Het systeem zelf is eenvoudig te beheren en zeer betrouwbaar.

Content Management Systeem

Allereerst en boven alles, is Joomla! een Content Management Systeem (CMS). Het is de motor achter je website die het mogelijk maakt content aan te maken, aan te passen, te beheren en te delen.

Vele toepassingen

Joomla! is daarnaast ook een stabiel platform voor een breed scala aan internet applicaties die veel verder gaan dan het simpel aanmaken van content.

Denk aan bijvoorbeeld een webwinkel, een catalogus, animerende fotosliders, videoplayers, socials, fotoalbums, nieuwsbrieven, online formulieren, nieuws & archief systeem, en nog veel meer!

Een ander groot voordeel van het werken met een bestaand CMS systeem is dat u niet persé vast zit aan COBIZ!

COBIZ heeft ruim 10 jaar ervaring in webdevelopment en een zeer goede kennis van PHP, MySQL, Javascript, jQuery, Mootools, HTML, XML en CSS.

Search Engine Optimized (SEO)

COBIZ levert alle websites Search Engine Optimized (SEO) op. Dit houdt in:

De paginatitels worden dynamisch en netjes weergegeven.
De zoekmachines kunnen de inhoud van pagina's goed doorlezen en 'begrijpen'.
De titels en subtitels op een pagina kunnen goed gevonden worden.
De pagina's krijgen leesbare URLs. Search Engine Friendly URLs (SEF)
Voorbeeld: http://www.cobiz.nl/begrijpelijk_leesbare_woorden_in_de_url.html
Automatische Meta Tags voor Keywords en Description per pagina
De code in de pagina's wordt geoptimaliseerd, zodat deze beter toegankelijk is voor zoekmachines.
De sitemap wordt automatisch geüpdate en aangemeld bij Google, zo doorloopt Google daadwerkelijk alle pagina's en is hij op de hoogte welke pagina's en content er bestaan op uw website.
COBIZ adviseert u een Google Analytics-account aan te maken voor uw website . Hiermee kunt u de bezoekers en nog veel meer statistieken van uw website bekijken.